Rågbrödsmacka med ägg, Kalles sill och picklad rödlök
En riktigt härlig macka med ägg, färskost, Kalles sill och picklad rödlök – serverad på rågbröd och toppad med krispiga rädisor och citronpeppar. En snabb favorit till frukost eller lunch!

Ingredienser
- 1 macka rågbröd
- ½ burk Abba Kalles Sill
- 1 kokt ägg
- cream cheese
- 2 rädisor
- picklad rödlök (1-2-3 lag)
- citronpeppar
- 1 näve dill
Recept
- Om du inte redan har picklad rödlök – snabbpickla skivad rödlök med 1-2-3 lag.
- Koka ägget i 5-6 minuter (gulan ska vara krämig)
- Bre din macka med cream cheese.
- Skiva ägget och lägg på mackan.
- Klicka på lite Abba Kalles Sill.
- Skiva tunna skivor rädisa och lägg på. Addera lite picklad rödlök.
- Toppa med dill och lite citronpeppar. Njut av en god stund!